Schrijf je boek!

 

 

 

 

3B_1500 - 400

In Januari 2017 startte het schrijfproject "schrijf je boek".

Samen komen we één keer in de maand bij elkaar (meestal op zondagmorgen/ dat spreken we samen af) om te werken aan "het boek dat in jou verborgen zit".

Dat kan gevuld zijn met schrijven, dichten, tekenen, schilderen, of fotografie. Ik heb meerdere boeken uitgegeven en heb dus ervaring met het broeden, het beginnen en het afmaken van zo'n project. Later kun je overwegen of je je werk uit wilt geven, maar het proces op zich is al een prachtige reis en zeer de moeite waard. Een boek schrijven is een reis, een expeditie in jezelf, een avontuur dat met niets te vergelijken is. Het gaat niet om het resultaat, het gaat om de reis.

De 1e bijeenkomst is op zondag ochtend 15 januari van 10.30 – 12.30 

Je kunt een keer missen, maar die eerste bijeenkomst liever niet, want dan vertrekken we samen op expeditie…. Als er teveel mensen niet op 15 januari kunnen starten, starten we in 2 etappes (een tweede groep op een donderdagavond)

Om je inschrijving definitief te maken en je plek in de groep ook echt in te nemen: het hele bedrag van deelname a.u.b. overmaken voor 15 januari (130,-) Ook helpt dit om een commitment met jezelf aan te gaan. Dat is namelijk een essentiële stap bij het schrijven van een boek. Je begint aan een beklimming en gaat door “no matter what”. Het gaat heerlijk weer worden op onze expeditie, maar het kan soms ook stormen, regenen, misten en verwarrend zijn. Dat hoort er allemaal bij. Ik heb altijd een kaartje op mijn bureau met:

Stoppen is geen optie, ik ga door, ik vind een weg, mijn soort weg…

Alles dat je al geïnvesteerd hebt in je project, helpt je door lastige stukjes heen. Maar… misschien ben jij wel een voor de wind schrijver, you never know!

Meenemen voor de eerste bijeenkomst:

  • Je agenda, voor het plannen van volgende afspraken
  • Je schrijfspullen (papier en pen of laptop, wat voor jou het beste werkt)
  • Ga in een kringloopwinkel op zoek naar het door jou gedroomde formaat van je boek. De inhoud doet er niet toe, alleen het formaat en de dikte. Maak daar met wit papier of met pakpapier een kaft omheen.
  • Eventuele aantekeningen, krabbels, tekeningen of andere dingen die bij je "broedproces" horen

Een groep prachtmensen heeft zich al gevormd, er zijn nog maar een paar plekjes vrij. Pak de rugzakken maar in, we gaan! En wil je mee op reis?  mail me dan. 

 

Sunset-wandering-vintage-vibes-5 - 400