Biodanza instroom groep

 

 

 

Instroomgroep voor vrouwen

Biodanza is een uitnodiging om meer tot leven te komen. Het is een combinatie van muziek, beweging en contact. Je ontdekt je natuurlijke kwaliteiten en bent in een omgeving waar die kwaliteiten gevoed en aangemoedigd worden. Samen met een vertrouwde wekelijkse groep ga je op ontdekkingsreis door het leven te dansen (dans is een beweging vol van betekenis). Geen danspassen, maar je expressie, lichaamsgewaarzijn en ontmoetingen in menselijkheid. . 

 

  • Biodanza: je leven in beweging – Biocentrische educatie volgens Rolando Toro
  • Dinsdagavond met Saskia de Bruin / van 19.00 tot 20.00 (instroomgroep – vrouwen)
  • Biodanza / losse les 14,- / 3 proeflessen 25,- / 5 lessenkaart 65,- (7 weken geldig) / 10 lessenkaart 115,- (13 weken geldig) 

Meer info vind je HIER