Creatief schrijven met “Alice in Wonderland” Febr 2018

 

 

 

Een wonderlijke schrijfcursus over een verhaal dat tot je verbeelding spreekt.

We gaan lukraak door het boek. Vooruit en achteruit. We pikken prikkelende vragen op. We steken onze neus in de schrijver en buigen ons over de film. We schrijven ons een hoedje. Groeien en krimpen. En ontdekken dat van een beetje onsamenhangendheid nog nooit iemand saaier is geworden. Al met al ontraadselen we dit: DE ZIN DIE JE ZOEKT BEN JE ZELF.

Waarschuwingsbericht:

Deze schrijfcursus kan verschijnselen van verwarring en verwondering teweeg brengen. Het kan zijn dat je dingen schrijft die je nooit had gedacht te zullen schrijven en dingen maakt die je niet had voorzien. Er kunnen ongehoorde zinnen uit je pen rollen en je kunt buitensporig op reis raken in je eigen creativiteit. Ook de uitkomst van het avontuur kan nog alle kanten op rollen. Maar één ding is zeker…. Niets.

Laat me HIER weten als je interesse hebt.

We schrijven waarschijnlijk op zondag ochtenden van 10.30-13.00

Datum voorstel is: 4/2 – 11/3 – 8/4 – 6/5 – 3/6 

Investering: 80,-

Studio “ De SchrijfVerbazing”

Afdeling Wonderland

paperalice