Feestje?


Heb je iets te vieren?

Irma en saskia openen dan hun GeluksOnderneming. Hier  kun je een kant en klare workshop bestellen. Voor jou en je vriendinnen, zussen, collega’s een vrijgezellen gezelschap of als personeelsuitje. De workshops zijn creatief, inspirerend, lief, vrolijk en diepzinnig.

In de GeluksOnderneming organiseren we workshops die vrouwen helpen bij het vergroten van creativiteit, eigenheid, bewustzijn en levensvreugde.

De workshops worden opgebouwd vanuit een steeds wisselend thema en kennen verschillende werkvormen, zoals: zelfreflectie, creatief schrijven, beweging, communicatie, creatieve vormgeving, improvisatie, ontspanning en vooral ook veel humor. De workshops worden in wisselende samenstelling, gegeven door Saskia de Bruin, Irma Appelman en Karin Schrama.

Begin of eindig met een lunch

  • Je kunt de workshop in de ochtend houden en dan eindig je met een lunch. Tijd: 10.30 – 14.00.
  • Je kunt de workshop ook starten met een ontvangst lunch, waarna het creatieve deel begint. Tijd: 13.30 – 17.00

Kosten

Bij minimaal 10 deelneemsters: Incl. Lunch 27,50 p.p.

Mogelijkheden:

Een inspirerende High Tea

Een eenvoudige high tea met niet alleen eten maar vooral veel soul-food: Inspiratie, creatief schrijven, elkaar leren kennen, echt luisteren en iets over jezelf vertellen. Na afloop krijg je een boekje mee met tips en recepten zodat je deze high tea thuis ook kunt organiseren.

Vier het leven

Hoe breng je meer plezier, vreugde, blijdschap en zwier in je leven? Hoe hang je letterlijk en figuurlijk de slingers op? Wat doet er werkelijk toe? Hoe wordt alles een beetje leuker en waardevoller? Dit is een leuke workshop om je verjaardag eens op een heel andere manier te vieren.

Trouwen met jezelf

Met wie je het aller langste samenleeft ben je zelf! In deze workshop ontdek je waarom je de moeite van het trouwen waard bent, hoe je op kunt scheppen over jezelf, hoe je je romige zelf een beetje los kunt schudden, dat je helemaal goed genoeg bent. Iedere deelneemster kan met zichzelf trouwen. Met voile, boeketje, trouwmuziek en belofte.

De stilte beleven

Een uitdaging…. samen kletsen lukt wel, maar hoe is het om samen stil te zijn en te ontspannen? We leven in een hectische tijd, stil zijn is zeldzaam, maar essentieel om in contact te blijven met wat er werklijk toe doet in je leven. In deze workshop beleven we een rustige tijd, worden we stil, leren we de beginselen van Mindfulness, ontspannen we en ontdekken we de kracht van lichaamsbewustzijn. Ook ontdekken we het effect van aandachtig eten en stil samenzijn.

Een schrijffeestje

Ben je jarig en wil je eens iets anders doen? Kom dan samen met je favoriete gezelschap creatief schrijven. Je leert de beginselen van creatief dagboekschrijven, reflecteren op papier en dichten. Ook mensen met schrijftrauma’s zullen hier van genieten. Je krijgt na afloop een boekje mee met schrijftips, reflectie vragen, een wees moedig project en eenvoudige schrijverijtjes, voor die bijzondere dag van het jaar.

Het leven dansen

Biodanza is een Zuid-Amerikaanse vorm van persoonlijke groei en gaat gepaard met veel levensvreugde en plezier. Beweging is een heerlijke manier om je lichaam, elkaar en de muziek anders te beleven. We gebruiken prachtige muziek in verschillende stijlen, ontdekken het plezier van beweging, voelen ons lijf, verliezen ons in ritmes en maken op een nieuwe manier contact met onszelf en elkaar. Biodanza is: bewegen, muziek, contact en ervaren. Danservaring is helemaal niet nodig en verlegenheid is welkom.

We kunnen ook samen met jou een workshop op maat maken.

Bij de workshops wordt je ontvangen met koffie, thee en iets lekkers aan een gezellig gedekte tafel in de studio. Onze lunch bevat:

  • Oud bloemetjes servies en gezellige theepotten
  • Thee, koffie, karnemelk
  • Bruin en wit brood
  • 2 of 3 salades
  • Vlees, kaas en zoet beleg

Voor informatie en boekingen:  

saskiaschrijft@quicknet.nl of  06-2359 4010

Waarom we allemaal onze creatieve kracht dienen te gebruiken…?

Omdat er niets is dat mensen zo gul, blij, levendig, stoutmoedig en meedogend maakt,

zo onverschillig voor vechten en het opstapelen van “spullen”en geld.

Brenda Ueland

 

Locatie:

De GeluksStudio.  Kerkebuurt 169 Berkhout.  Een Connexxion bus stopt voor de deur.