PRH – Persoonlijke groei dmv schrijven 15 mei ZOOM

 

Ik ben in contact gekomen met een heel fijne manier van schrijvend zelfonderzoek; PRH. Het past heel goed bij alles wat ik doe en ik ga me er verder in verdiepen. Omdat ik je graag wil laten meebeleven, organiseert een PRH coach voor ons een workshop om er iets van te kunnen leren kennen.

Later zal er mogelijk eens een vijfdaagse basis cursus worden georganiseerd. Daar zal ik je dan nog over informeren.

PRH geeft vorming, gericht op persoonlijke groei, zodat jij en zo veel mogelijk mensen de wereld verrijken met hun unieke bijdrage.

 

In deze korte workshop over kwetsbaarheid maak je kennis met de methode van PRH Persoonlijkheid en Relaties.

Kwetsbaarheid heeft voor ons vaak een negatieve bijklank. Onze eigen kwetsbaarheid bezorgt ons schaamte, maakt ons bang om niet waardevol genoeg te zijn, om er niet bij te horen. We durven ons daardoor vaak niet kwetsbaar te tonen. We beschermen onszelf. We streven ernaar perfect te zijn of we sluiten ons af. We durven niet meer onszelf te zijn. Onze levensenergie kan niet meer vrij stromen. Zo jammer, want kwetsbaarheid maakt deel uit van het leven. Kwetsbaarheid is geen zwakte. De workshop helpt je om je open te stellen voor jouw kwetsbaarheid. Dit geeft moed om authentieker te leven. ‘Ja’ zeggen op je kwetsbaarheid geeft kracht!

  • Datum: 15 mei 2022 – van 10-12 uur VIA ZOOM
  • Deelnameprijs: 15€
  • De workshop wordt begeleid door Olga Snoeks
  • Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar: olga.snoeks@prh.be

 

Meer info over PRH?

Kijk eens op:

https://www.prh-nederland.nl/

https://www.prh.be/

 

PRH in het kort

PRH is een vormingsinstelling die gespecialiseerd is in vorming en onderzoek rond het persoonlijk groeiproces. De vorming richt zich op alle volwassenen en jongvolwassenen die meer inzicht willen verwerven in zichzelf, autonomer en steviger door het leven willen gaan, op zoek zijn naar meer harmonie in hun relaties en die meer kwaliteit aan hun leven willen geven. PRH ziet de ontplooiing van elke mens en zijn grotere sociale vaardigheid als een krachtige motor voor de vooruitgang van de samenleving. Iedereen kan zelfstandig zijn stappenplan uitstippelen op basis van een breed vormingsaanbod.

Het letterwoord PRH staat voor ‘Personnalité et Relations Humaines’ – Persoonlijkheid en Relaties.

Hoe werkt PRH aan persoonlijke groei?

PRH werkt met inzichten over persoonlijke groei geïnspireerd door de humanistische psychologie (Rogers, Maslow …) en gebaseerd op eigen onderzoek.

PRH hanteert een dynamisch en positief mensbeeld en een unieke methode. Deze methode vertrekt van de realiteit van de eigen ervaring. Ze steunt op zelfontdekking en zelfkennis door de analyse van de eigen beleving. De cursussen vinden plaats in een levenwekkende omgeving. De begeleiders zijn bekwame en ervaren specialisten van het groeiproces. Zij geven feedback en duiding bij het werk van de cursisten. Zij garanderen ook een respectvolle interactie in de groep. De deelnemers integreren stapsgewijs hun ontdekkingen en inzichten in hun dagelijks leven. Zo evolueren ze naar een grotere stevigheid en een meer harmonisch functioneren.

PRH biedt ook een uniek instrument aan om vlotter goede keuzes te maken.

Het samenspel van al deze elementen is het specifieke van PRH en het waarborgt een groeiproces dat ingebed is in de realiteit.

Unieke ontdekkingsreis

PRH biedt je geen oplossingen in een handomdraai, maar wel een eenvoudige handleiding in je zoektocht naar meer kwaliteit in je leven.