Uitgaven

Uitgaven

Deze uitgaven kun je ook bekijken en inzien op www.ankh-hermes.nl .
Ze zijn te bestellen door op deze site op de titel te klikken of op het linkje dat erbij staat.
Ook te verkrijgen n de boekhandel of via bijvoorbeeld www.bol.com

Hier zie en hoor je me over mijn boeken.

 

!cid_image001_jpg@01D5CA2D

SOLK

Het gevoel doet ertoe

Over het herstel van haar onbegrepen lichamelijke klachten schreef Saskia de Bruin al eerder Weg van de pijn. Met dit boek over SOLK wil zij zoveel mogelijk mensen bewust maken en helpen bij hun herstel. Ook hoopt ze, in samenwerking met stichting Emovere, een bijdrage te leveren aan een breder en meer holistisch perspectief op deze klachten door medici en paramedici. Naast auteur van boeken en kaartensets geeft zij trainingen mind-fulness, dance-fulness en write-fulness.

SOLK staat voor somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Het gaat om klachten als pijn in spieren en gewrichten, vermoeidheid, oorsuizen, chronische infecties en stemmingsproblemen, die zonder duidelijk aanwijsbare medische reden ontstaan en vaak chronisch worden. Wereldwijd lijden miljoenen mensen aan deze en andere onbegrepen lichamelijke klachten. Er kunnen jaren van therapie en medicatie overheen gaan zonder dat de klachten echt overgaan. Door anders naar emoties, stress en trauma te kijken, en te erkennen dat deze vaak aan lichamelijke klachten ten grondslag kunnen liggen, is herstel mogelijk.

Ook Saskia de Bruin had jarenlang last van onverklaarbare lichamelijke klachten. Haar zoektocht naar herstel bracht haar uiteindelijk bij haar gevoel. Ze ontdekte dat lichamelijke klachten kunnen ontstaan door diep relevante emoties die we niet erkennen, niet durven uiten en niet durven voelen. Ook maakte ze kennis met voormalig neuroloog Marten Klaver. Hij ziet SOLK niet als onbegrepen klachten, maar als een ontregeling in het emotionele systeem. Met behulp van zijn inzichten ontstaat er een weg naar herstel van klachten en een rijker en meer gevoelvol leven.

Klik HIER om mijn nieuwe paperback SOLK te bestellen    Of         Klik HIER om mijn nieuwe e-book SOLK te bestellen

 

9789020214895-480x600.jpg goed

Weg van de pijn (paperback 20,-) (e-book 12,99)

In “Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten. Veel mensen lijden aan chronische en vaak onverklaarbare pijn. Velen gaan langs bij doktoren maar komen niet verder. Al snel volgt dan het alternatieve circuit. Wanneer beide niet blijken te werken eindigt de zoektocht vaak bij berusting. In ‘Weg van de pijn, de mind-body connectie herstellen om onbegrepen pijnklachten op te lossen’ laat Saskia de Bruin zien dat wanneer je aan de slag gaat met jezelf en psychische pijn uit het verleden opruimt, heling het gevolg kan zijn. ISBN 9789020214895 – 20,-

Meer info:

Dit is een boek over chronische onverklaarbare pijn (en andere klachten). De gebruikelijke aanpak van dit soort klachten is: stel je niet aan het zit tussen je oren. Zet je erover heen en ga door. Of: er is iets stuk, we gaan je repareren met een behandeling of met medicijnen. Dit boek stelt een derde mogelijkheid voor: inzicht, geruststelling, bewustzijn, expressie en meer gewaarzijn. Niet negeren, niet repareren, maar helen. Je leert dat je niet stuk of ziek bent, ook al ben je dat misschien wel gaan geloven. Je ontdekt hoe ons onbewuste (dat wat we werkelijk niet weten en niet kunnen weten) soms pijn laat ontstaan om ons bewustzijn af te leiden van emoties die we niet kunnen, durven of mogen ervaren. Zo kan een pijnpatroon ontstaan; een onplezierig soms zelfs ondragelijk patroon van werkelijke, heftige fysieke pijn, dat ons afleidt van onze (onbewuste) emotionele pijn. Dit pijnpatroon (TMS) is een heel menselijke overlevingsstrategie, in een cultuur waarin veel emoties verboden, beangstigend of raar zijn. Mensen met pijn zijn geen aanstellers, het zijn overlevers. Ze hebben zich staande gehouden onbewust overweldigd door hun pijnlijke emoties en er iets, dat meer acceptabel is, voor in de plaats gezet; fysieke pijn. Bijzonder is dat dit patroon ontstaat buiten het bewustzijn en de wil om, je kunt er dus niets aan doen. Het pijnpatroon kan oplossen wanneer je begrijpt hoe het ontstaat en je erkent dat er emoties in het onbewuste zijn die je beangstigen zonder dat je het weet. Je hoeft niet alles te doorleven en te uiten. Het is wel nodig dat je je eigen overlevingsmechanisme leert kennen en begrijpen. Je hoeft niet te begrijpen hoe het komt, wel hoe het werkt. De pijn en andere klachten nemen af door inzicht en begrip en de geruststelling die dat oplevert. Oefeningen die je helpen meer ruimte te maken voor emoties in je leven, zorgen vervolgens voor meer eenheid van lichaam en geest en werken dieper helend. Helen is het vervolg van genezen, een alomvattende vorm van genezen. We zijn als mensen alomvattend: lichaam én geest – fysiek én emotioneel – bewust én onbewust – individu én verbonden met al het andere. Nooit ‘stuk’ geweest, alleen maar verstrikt in een pijnlijk overlevingspatroon door emotioneel klem zitten; TMS.

WAT IS DE OPLOSSING?

Wat helpt je om te helen van het TMS-pijnpatroon?

 • Methoden in plaats van medicijnen
 • Het is essentieel dat je het afleidingspatroon dat TMS is begint te begrijpen en te doorzien: lees en herlees daarom dit boek de komende tijd steeds opnieuw.
 • Begin vervolgens met het doen van de schrijfoefeningen: die helpen je het TMS-patroon te doorzien en te ontmantelen. Ook helpen sommige oefeningen je om je meer bewust te worden van emoties die je onderdrukt.

Ontdek welke aspecten van je karakter en je gedrag bijdragen aan het opbouwen van onbewuste spanning die TMS veroorzaakt:

 • Goodist zijn: contentieus, zachtaardig, vriendelijk, gedreven, detail georiënteerd, pleaser
 • Moeite met het aangeven van grenzen en ‘nee’ zeggen, je eigen NEE soms niet eens gewaar zijn.
 • Het comfort en welzijn van anderen boven die van jezelf stellen
 • Teveel verantwoordelijkheidsgevoel
 • Emoties die niet passen bij ‘het lieve beeld’ van jezelf, binnen houden (ze zelfs niet durven erkennen en voelen)
 • Spanning onderdrukken (lichamelijk en emotioneel)
 • Doorpezen, uitzitten, stug volhouden, flink zijn, niet zeuren, teveel je best doen
 • Het zonnetje in huis zijn – de helpende hand bieden – de verdrager zijn

Het is nodig opnieuw te leren voelen: meer gewaarzijn ontwikkelen ten aanzien van: dit moment, je lichaam en je emoties. Minder gericht zijn op het aanvoelen van de anderen, meer op het invoelen van jezelf. Hierbij helpen Mindfulness en lichaamsgewaarzijn.

Kom weer in beweging: dingen doen die het oude idee van ‘stuk zijn’ doorbreken. Maar geen speciale oefeningetjes, beweegschema’s en diagnose bevestigende activiteiten. Gewoon plezierig bewegen met lichaamsgewaarzijn. Biodanza en yoga zijn erg geschikt omdat ze je leren bewegen vanuit lichaamsgewaarzijn en gevoel. Biodanza voegt de emotionele kracht van muziek daar nog aan toe.

Stop met alle ‘oude diagnose ondersteunende’ behandelingen.

Volg eventueel een cursus die je helpt om meer vertrouwd te raken met je gevoel en een holistische kijk op je gezondheid en het leven ondersteunt: mindfulness en heartfulness, reflectief schrijven, lichaamsgewaarzijn, Biodanza, open focus, yoga, visualisatie.

Zoek indien nodig therapie: lichaamsgericht, holistisch en gericht op het weer leren voelen van je emoties en het aangeven van grenzen. Heel soms is het nodig de weg naar de eigen emoties terug te vinden of oude trauma’s te verwerken en ontkende gevoelens alsnog uit te drukken (dit lukt het beste samen met een holistisch werkende therapeut)

Bij iedere opleving van klachten op zoek gaan naar psychologische en emotionele triggers en niet focussen op het lichamelijke. Er zijn dan weer spanningen gesomatiseerd, dat wil zeggen psychische en emotionele factoren veroorzaken lichamelijke klachten (soma = lichaam). Maak de spanning weer emotioneel voelbaar in plaats van lichamelijk.

Zorg voor voldoende ontspanning, geruststelling en gerustheid, lichtheid, creativiteit, plezier. Zorgen dat deze gerustheid er voldoende is voor jou (i.p.v. dat steeds te zijn voor de anderen). Je minder vaak afvragen: ‘Wat kan ik voor jou doen?’ en vaker afvragen: ‘En wat heb ik nodig?’ Wat is mijn behoefte? Wat is mijn gevoel hierover? Wat zou ik het liefste doen?

Het SchrijfhandboekOver creatief, reflectief, expressief en therapeutisch schrijven schrijfhandboek 150

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden en de vreugde van schrijven. We schrijven levensverhalen, dagboeken, gedichten, brieven of scheppen fictieve werkelijkheden. Schrijven bevordert de creativiteit en wordt steeds vaker ingezet in het onderwijs, tijdens therapie‘n en bij genezings- en verwerkingsprocessen. Iedereen kan schrijven, wat je nodig hebt zijn praktische richtlijnen, tips, aanmoediging en onderwerpen. Die vind je allemaal in dit handboek. Je ontdekt dat papier en pen een draagbare stille ruimte zijn waar alles kan en alles mag. In die ruimte kun je je uitdrukken, experimenteren, jezelf leren kennen, helen en scheppend bezig zijn. In dit handboek vind je inspiratie voor vele schrijfdoeleinden, het is een bronnenboek voor huis-, tuin- en keukengebruik, voor schrijfleraren, therapeuten, coaches en trainers die schrijven willen gebruiken als transformerend gereedschap. ISBN 9789077770540 €25.00

 

 

 Mooie Moeiteloze Mindfulness

9200000036035163 - helft
Het idee voor dit boek ontstond tijdens een stille retraite voor een Mindfulness opleiding die ik volgde met een collega.Terwijl we niet mochten spreken borrelde allerlei onderwerpen op waarover ik wilde schrijven. Karin Schrama maakte bij iedere tekst een lieve illustratie. Het gaat allemaal om Mindfulness. Met een liefdevolle vriendelijkheid zijn bij wat is. Een milde open aandacht leren schenken aan het huidige moment. Nergens heen gaan, niets proberen te bereiken, niets wegduwen, de stilte toelaten en met aandacht doen wat er te doen is in je leven. Het klinkt heel simpel, maar het is niet eenvoudig. Mindfulness heeft mij en al mijn werk verrijkt op een heel subtiele manier, en doet dat steeds meer. Al mijn werk (Biodanza, schrijven, creëren, ontspannen) is er door veranderd. Alles dat is, wordt echter, mooier en moeitelozer wanneer je dat met  aandacht doet. Er bestaat niets anders dan het huidige moment. In plaats van je te verzetten (wat ik ook nog heel vaak doe) is er de optie te zijn met wat is, mee te gaan met de stroom en het met al je aandacht te beleven. Wanneer je dat doet, wordt je leven weer zo helder, kleurrijk en stimulerend als het leven dat je kent uit je vroege kindertijd. Waarin je zoveel dingen voor het eerst deed. Leven vanuit Mindfulness is leven alsof je ieder moment voor het eerst beleeft. Wat ook zo is. Je leven wordt zo meer levend…. En jij daardoor ook. ISBN 9789077770856 – 15.99 Uitverkocht. 

Kleine kaartjes; een liefdevol kadootje

Vergevingskaartjes - 200

Vergevingskaartjes.

Ze liggen in de winkel! Ik schreef de kaartjes zoals de kleine cartoons ‘Liefde is…’ Ik hoop zo ieder dag een vergevingsgedachte op jouw bord te mogen leggen. Vergeven is de moedigste vorm van liefde die bestaat. We hebben het allemaal en overal en altijd nodig. Uitverkocht

ISBN 9789077770764 – 7,50

voedjezelfdoos 200

Voed jezelf kaartjes

Het zijn inspiratiekaartjes over voeding. Ze gaan over hoe je jezelf in je leven, letterlijk en figuurlijk voedt. Ik heb lange tijd een haat liefde verhouding met etengehad. Eigenlijk had dat niets met eten te maken, maar alles met de relatie die ik had met mezelf, met mijn gevoel, mijn behoeften en mijn verlangens. Hoe ik over mezelf dacht projecteerde ik op hoe ik over eten dacht, en over mijn lijf. Toen ik de relatie met mezelf ging onderzoeken en helen, herstelde ook mijn relatie met eten. Er is zoveel meer voeding in het leven dat enkel eten. Ik hoop dat deze kaartjes kleine liefdesbonbons voor je mogen zijn, die je eraan herinneren dat iedere honger in jou, het verdiend om liefdevol begrepen en gestild te worden. ISBN 9789077770726   7,50 Uitverkocht

liefdeskaarten 100Liefdeskaartjes

Ik geloof dat wat de wereld het meest nodig heeft, liefde is. Het mooie van liefde is: hoe meer je haar weggeeft, hoe meer ze bij je blijft. Een van mijn favoriete manieren om dit te doen is schrijven. Ik schrijf graag over de liefde en ik geef graag geschreven liefde aan anderen. Ik wil je aanmoedigen die manier eens te proberen en om liefdesbrieven te schrijven. Iedereen krijgt ze graag, maar we zijn een beetje verleerd ze te schrijven. Op de kaartjes vind je tips voor het schrijven van liefdesbriefjes en ook wat kant en klare berichtjes om uit te delen. ISBN 9789077770641 €10,00 Uitverkocht

 

leukerlosserlichter 100Leuker, losser, lichter-kaartjes-kaartjes

‘Wie wil dat nou niet, leuker, losser en lichter leven? Toch is dat lichte leven soms even ver te zoeken. Dan leven we zwaar en serieus en strak. Ik ken dat zelf maar al te goed. Op een dag schudde het leven me wakker. Mijn leven werd even zo zwaar dat ik dacht: zo kan het niet langer! Ik vertraagde, verstilde en verstond ineens mijn diepe behoefte aan lichtheid. Lichtheid hoort echt bij me, zo is mijn ware aard. De lichtheid zelve. Het leven lijkt soms het tegenovergestelde te vragen. Dan krijg je last van serieuzeritis, het syndroom van strakheid en zwaartekwalen. Het leven wordt heus niet oppervlakkig als je licht leeft! In de rust, het zachte, het speelse en losse vind je juist de diepste inzichten. Bovendien is het leven zo veel leuker!’ ISBN 9789077770566 €10,00 Uitverkocht. 

 

pijnstillers 100Pijnstiller kaartjes

Verzachtende en steunende uitspraken bij lichamelijke of emotionele pijn. Pijn zorgt er vaak voor dat je je verzet, dat je je spieren spant, je adem inhoudt of uit alle macht probeert niet meer te voelen wat er is. Deze kaartjes moedigen je aan het tegendeel te proberen. Meer voelen, aandacht schenken en ontspannen…. en tegelijkertijd niet vergeten te genieten van alles dat wel fijn is. De full colour afbeeldingen van de schattige jonge poesjes op elke kaart helpen zeker ook om de pijn te verzachten! ISBN 9789077770597 €10,00 Uitverkocht

 

schatgraven 100“Schatgraven naar gouden momenten” kaartjes

Onze herinneringen aan gouden momenten zijn de parels, de gouden randjes van het leven en bijzonder kostbaar. Ze vertellen ons veel over onszelf. Daarom is het belangrijk om ze te verzamelen, te koesteren, te bewaren en te delen. Op de kaartjes staan vragen die je kunnen helpen om deze innerlijke schatten op te graven. Je kunt de kaartjes gebruiken bij een gesprek, voor dagboekschrijven of het maken van een geluksbiografie. Ze kunnen je helpen je eigen innerlijke schatkist of die van een gesprekspartner te openen en zo samen te ontdekken welke prachtige verhalen er verteld willen worden. ISBN 9789077770535 €10,00 uitverkocht

 

gelukskaartjes 100Gelukskaartjes

Als jij wat geluk nodig hebt, lees dan een kaartje en rust even uit. Geluk komt vanzelf dichterbij als je er even de tijd voor neemt. Geluk is besmettelijk en smaakt altijd naar meer. Op ieder kaartje vind je een afbeelding van een kolibrie, voor mij een echt geluksvogeltje. De kolibrie verzamelt honing zoals wij geluk verzamelen. Het leven is rijk, wanneer je ontdekt dat overal schoonheid, contact, plezier en geluk voor je is weggelegd. Ik verzamelde dit geluk voor jou. Gebruik ze zelf, geef ze weg of verstop losse kaartjes in broodtrommeltjes, aktetassen, tussen de lakens of in een doosje bonbons. ISBN 9789077770498 €10,00 Uitverkocht

 

koesterkaartjes 100Koesterkaartjes bij verlies

Troost vinden en troost bieden vind ik het mooiste dat bestaat. Troosten is een daad van liefde, van menselijkheid, van iemand werkelijk zien en even heel dichtbij zijn; iets geven wat alleen maar ontvangen hoeft te worden. Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustgesteld worden. Mijn troost schreef ik op kleine kaartjes. Ik hoop dat ze voor jou een dagelijkse boodschap van liefde zijn. Dat je ze ontvangt als een aai over je bol of een steuntje in je rug. Ik hoop dat je je door de tederheid gehoord, gezien en gerustgesteld zult voelen.

Ik heb alles niet zelf bedacht. Steeds als ik zelf troost nodig had, fluisterde de liefde ze zachtjes in mijn hart. Wees zacht voor jezelf en neem de tijd om troost haar helende werk te laten doen. Vertrouw maar op je verdriet, ze ontspringt uit je vermogen om lief te hebben en dat is de grootste en meest helende kracht die bestaat. Een donsje is een symbool van zachtheid, een veilig nest, de kracht van je vleugels weer terug vinden, hoop, vrede en tederheid. Pak de kaartjes voor iemand in en plak er een zacht veertje of donsje op, of leg de kaartjes voor jezelf in een mandje vol zachte veertjes. Uitverkocht (helaas ook de herdruk) 

De HERDRUK ziet er zo uit.

 

 

 

 

 

 

Grote vierkante kaartjes:

inspiratiekaarten2012 120

Inspiratiekaarten

Op deze 64 full color kaarten in de serie Wijsheid uit een doosje vinden we – naast de vrolijke tekeningen van Saskia de Bruin zelf – op de voorkant van elke kaart een liefdevolle spreuk, terwijl op de achterkant een inzichtgevende (schrijf)oefening staat voor een gelukkig(er) leven. Het boek Schrijvend tot jezelf komen bracht Saskia zoveel bekendheid dat zij in ‘Ook dat nog’ verscheen op televisie, in de Volkskrant werd aangehaald en tegenwoordig voor uitgeverij AnkHermes schrijft.  ISBN 9789072455987 €20,00 UItverkocht. 

Je kunt een pdf versie van de kaarten gratis downloaden bij het tapje downloads op de home pagina. Veel inspiratie gewenst! 

verwenkaartjes 120Verwenkaarten

Iedereen weet dat alle vrouwen verwend willen worden en dat mannen het heerlijk vinden om vrouwen te verwennen. Deze vrolijk geïllustreerde kaarten helpen daar zeker bij! Op de voorkant van elke kaart staat een verwentip en op de achterkant een verdieping van dit idee, want het gaat Saskia zeker niet louter om oppervlakkige pleziertjes. Geniet van het leven en geef jezelf of je partner een heerlijk pak verwentips cadeau! Van Saskia zijn eerder bij ons de zeer gewilde Inspiratiekaarten verschenen. ISBN 9789077770092 uitverkocht

waterkaartjes 120Waterkaarten

Deze kaarten kun je gebruiken om je werkelijkheid te creëren. Alles in onze werkelijkheid bestaat uit trillingen. Sommige trillingen kunnen we zien en horen, maar er zijn oneindig veel meer trillingen die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Waarschijnlijk is water heel gevoelig voor de taal van trillingen. Iedere gedachte, ieder gevoel, iedere klank bestaat uit trillingen. Allen zijn subtiel anders. Als je water blootstelt aan trillingen, neemt het die informatie in zich op, het trilt mee en wordt een drager van die informatie. Welke invloed verschillende trillingen op water hebben wordt zichtbaar in de kristallen die water al of niet kan vormen onder verschillende omstandigheden. Waarschijnlijk bestaat de natuur alleen uit trillingen van liefde, dankbaarheid en harmonie. Daarom reageert water op harmonieuze, liefdevolle trillingen door prachtige, symmetrische kristallen te vormen. Dit water werkt vervolgens helend op de omgeving en dus ook op ons. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Je kunt het water dat je drinkt en het water waarin je baadt extra helend en krachtig maken met behulp van deze waterkaartjes! ISBN 9789077770146 Uitverkocht. Echt helemaal op.

Je kunt gratis een pdf versie van deze kaarten downloaden bij het tapje downloads op de home pagina.  

Boeken:

STJK nieuw 140

Nieuwe editie, geheel herzien: Schrijvend tot jezelf komen

Schrijven is een pad naar je ziel en geeft je de kans om je eigen stem te horen. Met tips en liefdevolle schrijfsels stimuleert Saskia je om je wilde dromen, stoute fantasie, idiote invallen, maar ook je meest intieme gevoelens aan het papier toe te vertrouwen. Dit mooie kleine boekje is een heruitgave van de grote rode editie: Saskia’s allereerste boek. Een lief klein boekje met ontroerende gedichten en eenvoudige schrijfoefeningen. Een speelse en tedere uitnodiging tot dagboekschrijven. Erg geschikt om iemand kado te doen die je wilt stimuleren om meer te schrijven.  ISBN 9789077770672 €12,99 Uitverkocht

 

 

schrijfpaleis 150Schrijvend openbloeien in het schrijfpaleisOver de helende kracht van creatief schrijven en de diepe zin van plezier

In dit boek breng ik je op ideeën en moedig ik je aan om je eigen schrijfpaleis te bouwen. Mijn voorstel is om voor jezelf een groot dagboek te beginnen; een leeg boek, een multomap, een tekenblok of iets anders wat je uitnodigt om gevuld te worden. Zoek een fijne schrijf- en tekenplek, verzamel tijdschriften om dingen uit te scheuren, pennen, potloden, stiften, lijm en schaar en gun jezelf alle ruimte en wat tijd. Wanneer je dan dit boek begint te lezen, begin je ook in je dagboek te spelen, te klagen, te luieren, te schrijven, te dichten en te kliederen. Dit alles helpt je om je eigen meest comfortabele dagboek aller tijden te starten en zo ontstaat jouw schrijfpaleis, jouw schatkist en jouw museum van een glorieus leven. Door te schrijven ga je je paleis bewonen. Vul je bladzijden met krabbels en gedachten, kleur buiten de lijntjes en wees je ongetemde zelf. Want deze ruimte is geen kas voor gecultiveerde planten. Deze plek is een oerwoud vol ongetemd en wild leven. Ik moedig je aan door in dit boek mijn ontdekkingen, mijn gedichten, mijn schrijfrecepten, maar ook mijn gemodder aan te bieden. Je kunt direct met de bouw van je eigen ruimte beginnen, maar je mag dit boek ook ongelezen in de kast verstoppen tot je behoefte krijgt aan die eigen plek. Dan sla je het weer open en begin je met de aanleg van iets prachtigs.  ISBN 9789077770221 € 15,00 Uitverkocht. 

STJK oud 150

Schrijvend tot jezelf komen (oorspronkelijke uitgave)

De schrijfoefeningen en schrijfsels van Saskia de Bruin nodigen ons uit om te gaan schrijven, en maken het ons gemakkelijk om daarbij onszelf te zijn. Dit boek is een toevluchtsoord. Het luistert altijd en kan niet weglopen. Voor wilde dromen, stoute fantasieën en idiote invallen. Heerlijker dan chocolade en meer vervullend dan shoppen, want jij bent het die je ontmoet en lief hebt. Je kunt in dit boek schrijven, krassen, tekenen, maar je kunt het ook alleen lezen. ISBN10 9072455789 / ISBN13 9789072455789 Uitverkocht – het witte boekje is de herdruk. Precies dezelfde tekst, maar geen ruimte om in het boek zelf te schrijven. 

 

 

 

mag cirkel 140De magische Cirkel

Een magische cirkel is een plek voor waarachtige ontmoetingen. Het is een veilige plek waar mensen bij elkaar zijn om hun oorspronkelijke, natuurlijke en creatieve krachten te (her)ontdekken, te ontwikkelen, te versterken en te delen. En het is ook een plek om te lachen en (uit) te huilen. Er is ruimte om gehoord en gezien te worden, precies zoals je bent. In de cirkel ontdek je wat het is om bij elkaar uit te rusten. Rusten in het contact met anderen houdt in dat je niets hoeft te veranderen, verbeteren, in te houden of op te houden. Het boek vertelt je hoe je met een groep(je) een magische cirkel kunt creëren en hoe je de kracht ervan al doende steeds kunt vergroten. In 25 toverformules worden je alle aspecten van de magische cirkel aangereikt. Je wordt je bewust van hoe je met elkaar communiceert, hoe je contact kunt maken en hoe je met je volledige aandacht aanwezig kunt zijn.

                                                                                              ISBN10 9077247246 /ISBN13 9789077247242 €12,50 (uitverkocht en helemaal op)

Over Biodanza schrijf ik op op www.movementebiodanza.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *