Schrijfwinkeltje


Hier kun je fijne schrijfavonturen bestellen. Een schrijfreis op papier. Die je overal ter wereld kunt gebruiken om tot schrijven te komen. 

 

THE FIRE STARTER SESSIONS (55,- excl het boek)

danielle-laporte-sidebar

Dit geweldige boek helpt je om je te richten op de dingen die je een goed gevoel geven, je inspireren en die je graag wilt delen met anderen. Op de lichtst mogelijke manier, blijmakend en energiegevend je eigen projecten ontwikkelen.

de-schrijfsalon-fire-starter-sessions-scan-met-wit2 - 200

Saskia de Bruin en Karin Schrama, creëerden een leuke e-course gebaseerd op dit boek. In de e-course krijg je een uitgebreide en diepgravende expeditie aangeboden en ook een light-versie. Zo kun je zelf bepalen hoever je erin duikt. Je krijgt een heel pakket met werkbladen, die je samen met het boek kunt gebruiken om het boek helemaal door te werken. Uitbegreid of light, aan jou de keuze. 

De e-course is gevuld met door Karin Schrama geïllustreerde opdrachten, Schrijfoefeningen, vragen en inspirerende afbeeldingen. Je kunt de werkbladen bewaren, uitprinten en er een eigen project van maken. Het boek is alleen in het engels verkrijgbaar, onze e-course is helemaal Nederlands!  MAIL voor meer info en bestellen. 

 

Diepzelfschrijven aan de hand van Rainer Maria Rilke (55,- excl boek) 9200000000030762 - 200

Een complete schrijfreis, waar je lang mee voort kunt, aan de hand van het prachtige boek "brieven aan een jonge dichter". Uit iedere brief zijn fragmenten gehaald met daarbij schrijfuitnodigingen. Een boek voor je leven en een schrijfreis die je steeds weer opnieuw kunt aanvangen. De brieven zijn heel mooi geschreven en diepzinnig en het boek staat vol levensinzichten en diepe gedachten. geweldig om over te schrijven. 

MAIL voor meer info en bestellen.

 

 

5d5dd3acb81a1ab3063c0db3c76729e6

 

Op avontuur met Alice in Wonderland (55,- Excl boek)

Een heerlijke klassieker. Vol kolder en creativiteit. Wanneer je het boek schrijvend doorreist ontdek je ook, hoeveel creatieve schrijvers, filmmakers, dansers en andere kunstnaars putten uit de bron van ongebreidelde creativiteit van Lewis Carol. Bereid je voor op onlogica, van de hak op de tak en inzichten die je niet zocht, maar toch nodig hebt om te vinden. MAIL voor meer info en bestellen. 

 

 

 

 

Meer schrijfavonturen volgen…..