Elke werkdag Zen & Pen vanaf 20 september

 

 

 

Ochtend beoefening met ZEN & PEN in het najaar

Dit najaar ga ik weer elke doordeweekse dag de Zen & Pen ochtendsessies via ZOOM organiseren.

Elke morgen om 8.00 log je in. We mediteren 15 minuten. Daarna doen we 10 minuten ochtendpagina’s schrijven. We zijn in stilte, we lezen niet voor. Daarna begin je gecenterd aan je dag.

Ik ben opgeleid door Julia Cameron, Natalie Goldberg en SARK. En vanuit die inspiratie werken we met stilte en schrijven. Mindfulness en schrijven zijn vormen van spiritual practice. Het geeft je leven een ritme, je reist diep in jezelf. Je leert je eigen innerlijke ongerepte natuur kennen. Het geeft houvast. Uit onderzoek blijkt dat een dagelijkse beoefening die bij je past, je houvast, diepte en kracht biedt.

We beginnen op maandag ochtend 20 september om 8.00. De kosten voor het blok najaar 2021 (t/m december elke werkdag) zijn 70,- Mail me om je op te geven dan stuur ik je de ZOOM link en de nota toe. Fijn om met jou de dag te beginnen.