Zen & Pen Zoom – elke werkdag

Ochtend beoefening met ZEN & PEN elke werkdag

 

Elke doordeweekse dag zijn er s’morgens Zen & Pen ochtendsessies via ZOOM. Dit is ontstaan in de eerste lockdown van 2020 en ik blijf dit voort zetten. Deze ochtend beoefening doet de deelnemers en mijzelf erg goed. Samen is het gemakkelijker om trouw te zijn aan een langdurige beoefening. We helpen elkaar door elke dag te verschijnen. Het is helemaal niet erg als je een dagje niet kunt. Het klooster is elke werkdag open, voor wie aanwezig kan en wil zijn. Lees meer…

Elke morgen om 8.00 log je in. We mediteren 15 minuten. Daarna doen we 10 minuten ochtendpagina’s schrijven. We zijn in stilte, we lezen niet voor. Daarna begin je gecenterd aan je dag. De schrijf-zen post ik op http://geluksonderneming.blogspot.com/ zodat je het daar nog even kan nalezen.

Op vrijdag schrijven we soms een mini gedichtje (elfje of haiku) of doen we een ander klein schrijverijtje om de week af te sluiten en lezen we dit aan elkaar voor (alleen als je dat wil).

Ik ben opgeleid door Julia Cameron, Natalie Goldberg en SARK & Christine de Vries. En vanuit die inspiratie werken we met stilte en schrijven. Mindfulness en schrijven zijn vormen van spiritual practice. Het geeft je leven een ritme, je reist diep in jezelf. Je leert je eigen innerlijke ongerepte natuur kennen. Het geeft houvast. Uit onderzoek blijkt dat een dagelijkse beoefening die bij je past, je houvast, diepte en kracht biedt.

  • We beoefenen elke werkdag s’morgens om 8.00.
  • Je kunt altijd in stappen
  • Ik stuur je dan een betaalverzoekje of een factuur
  • Na de zomervakantie starten we weer vanaf 5 september 2022 (week 36)
  • De kosten zijn 15,00 tot 25,00 per maand (je bepaalt zelf wat je kunt betalen)

Mail me om je op te geven dan stuur ik je de ZOOM link en de nota toe. Fijn om met jou de dag te beginnen.