FLOW vakantie schrijverijtje 2020

Ik heb weer een vakantie schrijverijtje voor je gemaakt naar aanleiding van De FLOW vakantiebox 2020. Zomaar, omdat ik je lief vind en je een heerlijke vakantie wens. Misschien ga je minder ver, misschien blijf je thuis. Je dagboek is je vrijplaats, je avontuur, je verre reis, je innerlijke ontdekkingstocht. Daar kun je alle kanten op. Ik schreef een miniboekje met fijne schrijfzetjes. Je kunt ermee aan de slag met of zonder FLOW vakantiebox. Ik wens je een heerlijke zomer. En ik wens ons allen een gezonde en liefdevolle flow. Lees verder… 

banner-vakantiebox-600x300

HIER kun je het vakantie schrijverijtje gratis downloaden.

flow_vakantiebox-2020

Als je me nu heel lief vindt, geef de liefde dan niet terug, maar geef het door. 

  • Pay it forward
  • Hugg it forward
  • Omhelst het voort

Dat maakt mij dan weer heel blij.

Sas

Zomer 2020

vakantiebox-flow-2020_30