BOEK – SOLK – gevoel voor herstel

 

 

Hier vertel ik in een filmpje over mijn inzichten in chronische klachten: klik HIER

of zoek: https://www.ankh-hermes.nl/last-van-pijn-door-vastzittende-emoties-saskia-de-bruin/

 

 

En hier is een podcast over mijn visie op chronische klachten:

SOLK

Veel mensen hebben last van lichamelijke klachten waarvoor artsen geen lichamelijke oorzaak kunnen vinden. De naam hiervoor is SOLK, Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Patiënten voelen zich vaak niet serieus genomen, maar tobben wel degelijk met deze klachten. Op basis van de baanbrekende inzichten van voormalig neuroloog Marten Klaver legt Saskia de Bruin uit wat SOLK is en hoe deze klachten kunnen ontstaan. Ze is pleitbezorger van een gevoelvoller leven als oplossing voor onze klachten.

Bestel mijn boek HIER of in boekhandel of via bol 

Meer info vind je HIER

!cid_image001_jpg@01D5CA2D